A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо призерів  фестивалю "ДУША КАРПАТ.Ізки"

Вітаємо призерів фестивалю "ДУША КАРПАТ.Ізки"

На разі ми всі будуємо незалежну Україну! І в цьому будівництві здається надзвичайно важливим єднання українців різних регіонів в одну могутню націю! Вже вдруге відбувся Всеукраїський фестиваль-конкурс талантів «ДУША  КАРПАТ Ізки»     Для об’єднання українців до організації фестивалю долучилися всі відділення і осередки Союзу Українок, які підтримують учасників і колективи у прагненні зберегти, примножити нематеріальну спадщину нашої держави та обмінятися культурними та народними традиціями різних регіонів України. ? Запросили і творчі колективи Костянтинівського сільського будинку культури взяти участь у фестивалі та представити Костянтинівську ОТГ!   Костянтинівська сільська рада посприяла участі наших творчих колективів у цьому проекті.  Мета фестивалю– зібрати творчих українців з усієї Країни і ПОДРУЖИТИ!

17:23 23.02.2021

Рубрика “Безоплатні поради юриста”.

Рубрика “Безоплатні поради юриста”.

Шановні мешканці Костянтинівської ОТГ.  Горностаївське бюро правової допомоги продовжує онлайн-рубрику “Безоплатні поради юриста”.  Тема сьогоднішньої консультації: «Захист прав споживачів».

00:12 23.02.2021

ФОП та податкова декларація: що з доходами фізичної особи - громадянина?

ФОП та податкова декларація: що з доходами фізичної особи - громадянина?

Спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадують фізичним особам - підприємцям особливості заповнення декларації про майновий стан і доходи.

13:44 17.02.2021

Каховське відділення УВД Фонду соціального страхування України закликає пришвидшити подання  заяв-розрахунків на виплату лікарняних

Каховське відділення УВД Фонду соціального страхування України закликає пришвидшити подання заяв-розрахунків на виплату лікарняних

Каховське відділення УВД Фонду   соціального страхування України закликає страхувальників (роботодавців) прискорити подання заяв-розрахунків на виплату допомог від ФССУ їх працівникам.

19:56 15.02.2021

До уваги абітурієнтів 2021 року з тимчасово окупованих територій України

До уваги абітурієнтів 2021 року з тимчасово окупованих територій України

Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Міністерством освіти і науки України та громадською організацією "Фонд "Відкрита політика" починаючи з 2016 року проводиться активна робота щодо інформування дітей, які проживають на тимчасово окупованих територіях України, про умови та порядок вступу до освітніх закладів, що розміщені на підконтрольних Україні територіях.

15:40 15.02.2021

15 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ ТА ВИВОДУ ВІЙСЬК КОЛИШНЬОГО СРСР З РЕСПУБЛІКИ АФГАНІСТАН

15 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ ТА ВИВОДУ ВІЙСЬК КОЛИШНЬОГО СРСР З РЕСПУБЛІКИ АФГАНІСТАН

        15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав (Указ Президента України від 11 лютого 2004 року №180/2004). 

09:48 15.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи готові Ви зробити корисну справу для розвитку громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь