A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Cоціальна реклама

Cоціальна реклама

У серпні 2021 року пройде всеукраїнський місячник тестування на вірусні гепатити С та В. Захід покликаний інформувати населення стосовно тестування на вірусні гепатити С та В, можливостей безоплатного та ефективного лікування сучасними противірусними препаратами прямої дії. З огляду на зазначене просимо долучитися до всеукраїнської акції шляхом розміщення тематичних матеріалів на офіційних веб сайтах, сторінках соціальних мереж районних державних адміністрацій, сільських, селищних, міських рад. Крім того, тематичний відеоролик, інформаційні повідомлення рекомендувати місцевим телерадіокомпаніям, друкованим засобам масової інформації, популярним інтернет-виданням. Відеоролик, статті, пости, щодо тестування на вірусні гепатити С та В та безоплатного його лікування знаходяться за посиланням:

11:47 18.08.2021

Новини з сільських бібліотек громади

Новини з сільських бібліотек громади

26 липня 2021 року у Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олеся Гончара сільські бібліотеки Херсонщини отримали комп‘ютери для задоволення потреб мешканців громад. Серед щасливчиків були і сільські бібліотеки сіл Братолюбівка та Костянтинівка, які отримали по 2 комп‘ютера від Міністерства цифрової трансформації України та завдяки благодійному фонду «Favbet Foundation».

14:14 13.08.2021

Інформаційні матеріали до Дня Незалежності України і Дня Державного Прапора України

Інформаційні матеріали до Дня Незалежності України і Дня Державного Прапора України

Інформаційні матеріали до Дня Незалежності України і Дня Державного Прапора України 24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

14:22 12.08.2021

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

21:30 03.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою депутатів Вашого округу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь