A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звернення голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва

Звернення голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва

АНДРІЙ ГОРДЄЄВ: «2018 рік був для Херсонщини успішним і результативним»   Дорогі земляки! 2018 рік для Херсонщини й України в цілому був повен викликів як внутрішнього, так і зовнішнього характеру. Проте це не зламало наш український дух, а навпаки ми стали ще згуртованішими. Саме ця єдність людей дозволиланам подолати труднощі. І разом з цим, ми крок за кроком нарощували економічний потенціал області та залучали інвестиції у регіон.

16:00 08.01.2019

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ!

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ!

Каховське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області повідомляє, що відповідно до п.6  Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування України від 19.07.2018 №12,  заяви-розрахунки на фінансування матеріального забезпечення страхувальники можуть надсилати в електронному вигляді.

15:53 27.12.2018

День працівника державної виконавчої служби

День працівника державної виконавчої служби

Становлення суверенної України на шляху організації правового державного устрою - складний і довгий процес. По-різному можна відноситься до тих чи інших моментів у новітній історії юної держави, однозначно одне - процес триває і це свідчить про те, що все українське суспільство рухається в правильному напрямку.

09:15 17.12.2018

Засідання ради регіонального розвитку

Засідання ради регіонального розвитку

Засідання районної ради регіонального розвитку відбулося сьогодні, 13 грудня, за участі активу Костянтинівської об’єднаної територіальної громади. З мешканцями громади, депутатським корпусом сільської ради та представниками трудових колективів зустрілися голова районної державної адміністрації Олександр Єрохін та голова районної ради Сергій Карпеченко, які поінформували учасників засідання про основні досягнення району та результати діяльності районної влади протягом 2014-2018 років. Одним з основних досягнень району є завершення процесу децентралізації, мешканці населених пунктів увійшли до складу двох територіальних громад: Горностаївської і Костянтинівської. Про основні пріоритетні напрямки роботи у сфері медичного обслуговування населення району поінформував присутніх голова районної ради Сергій Карпеченко.

15:00 13.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи готові Ви зробити корисну справу для розвитку громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь