A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома громадян!

До відома громадян!

Кожного року навесні та восени у нашому селі горять і димлять вогнища:  восени спалюють опале листя, навесні – торішню траву. Спалювання сухих рослинних залишків стало для наших громадян настільки звичним, що практично не звертається увага на те, якої шкоди ці дії завдають довкіллю, життю та здоров’ю людей.

14:26 28.09.2020

До відома громадян, підприємств, установ, організацій усіх форм  власності Костянтинівської об’єднаної територіальної громади

До відома громадян, підприємств, установ, організацій усіх форм власності Костянтинівської об’єднаної територіальної громади

З метою органiзації запровадження самоврядного контролю у сферi благоустрою Костянтинівська сільська рада здійснюватиме інспектування за дотриманням юридичними та фізичними особами вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів», нормативно-правових актів, що регулюють відносини в сфері благоустрою на території Костянтинівської ОТГ.

14:25 28.09.2020

Які послуги можливо отримати через Електронний кабінет?

Які послуги можливо отримати через Електронний кабінет?

У зв’язку з запровадженням в Україні карантину і з метою запобігання поширення вірусу COVID-19 Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  рекомендує платникам податків утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби та користуватися електронними сервісами ДПС для подання звітності, сплати податків та для отримання адміністративних послуг.

09:34 06.09.2020

День пам'яті захисників

День пам'яті захисників

В Україні 29 серпня відзначають День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. Тож давайте ще раз згадаємо нашого односельчанина, полеглого під час штурму Донецького аеропорту, Віктора Ковальчука та усіх полеглих захисників України. Наша мета зробити так, щоб їхні жертви не були марними. Світла їм пам'ять.

09:00 29.08.2020

До уваги роботодавців

До уваги роботодавців

До 31.08.2020 року Головним управлінням Держпраці у Херсонській області, за участю органів місцевого самоврядування, Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі, Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області  та Обласного центру зайнятості триватиме інформаційно-роз’яснювальна робота щодо важливості офіційного оформлення трудових відносин.

14:07 20.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою депутатів Вашого округу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь