A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Костянтинівська сільська рада продовжує допомагати отримувати послуги у віддалених населених пунктах маломобільним верствам населення!

Дата: 28.01.2022 19:06
Кількість переглядів: 227

 Фото без опису

28.01.2022р. був здійснений черговий плановий виїзд працівниками відділу з питань організації діяльності ЦНАП Костянтинівської сільської ради, до віддаленого населеного пункту с. Старолук`янівка Червонополянського старостинського округу (12км), з метою надання громадянам якісних адміністративних послуг  працівниками ЦНАП,  Вадимом Бруслик та Людмилою Дубіковською. Тож друге застосування, за допомогою комплекту портативної техніки «Мобільний кейс»  було вдалим, та всі люди отримали затребувані послуги та консультації.

Нaгaдaємo, щo «Мoбiльний кeйc» для гpoмaди пepeдaли в paмкax peaлiзaцiї клacтepнoї iнiцiaтиви «Пoкpaщeння дocтупу вpaзливиx гpуп нaceлeння у вiддaлeниx нaceлeниx пунктax дo якicниx aдмiнicтpaтивниx пocлуг», за підтримки Проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області» реалізовується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії надоної через Посольство Великої Британії в Україні у тісній співпраці  з Херсонською обласною державною адміністрацією.

  Віддалений населений пункт також відвіддали, староста Червонополянського старостинського округу Валентина Подпалова, начальник відділу у справах дітей Людмила Семенович, фахівець соціальної роботи Лариса Іванець, з метої організацію надання психологічних, соціально-педагогічних, юридичних, інформаційних, соціально-економічних послуг малозахищеним сім`ям. 

Костянтинівська сільська рада, за ініціативи сільського голови, вподальшому буде працювати над тим,  щоб в цей тандем, увійшов також і один із фельшерів  Горностаївського центру  ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи готові Ви зробити корисну справу для розвитку громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь