Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Шахраї відстежують публікації податкової служби

Дата: 19.05.2021 21:52
Кількість переглядів: 617

Шахраї відстежують публікації податкової служби

У податковому відомстві, як у будь-якій іншій установі, є звичайна плинність кадрів, переведення на інші посади, зміни номерів телефонів тощо. Для зручності платників податків інформація про такі зміни оприлюднюється на субсайті та офіційній сторінці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у Facebook.

Приємно, що з публікаціями на зазначених ресурсах знайомляться не лише суб’єкти господарювання та громадяни, а й шахраї. Однак, як свідчать події останніх місяців, інколи це додає клопоту представникам бізнесу.

Так, згідно з наявною інформацією, до платників податків телефонує людина, яка представляється новим співробітником Горностаївської ДПІ Володимиром Юрійовичем (телефонний номер 095-649-67-84). Особа повідомляє, що наразі працівники ДПС у Херсонській області проводять перевірки суб’єктів господарювання і саме підприємство абонента включене до плану перевірок. Проте можливе внесення змін до нього, звісно ж за винагороду. Аби вирішити це питання, пропонують до 16 години зателефонувати начальнику Горностаївської ДПІ за телефонним номером 095-308-71-04.

Не піддавайтесь на подібні провокації злочинців! Вкотре закликаємо громадян: у разі отримання подібних пропозицій звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та мСевастополі, можна повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном 0552-42-76-80 або надіслати інформацію електронною поштою на поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.

 

Шановні мешканці міста Херсона та Херсонської області!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі дуже зацікавлене у вашій оцінці рівня корупції в органах ДПС. З цією метою просимо Вас відповісти на запитання анкети, що міститься за посиланням http://tax.gov.ua/anketa/?3328193862, яке буде активним до 10 червня 2021 року. Опитування анонімне та не займе у Вас багато часу. Заздалегідь вдячні за надану вами допомогу!

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних