A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Херсонський обласний центр зайнятості інформує

Дата: 07.05.2021 17:17
Кількість переглядів: 848

Харківський національний університет внутрішніх справ (ХНУВС) розпочинає перший набір курсантів за спеціальністю «Облік і оподаткування». Майбутні курсанти здобудуть освітню кваліфікацію - бакалавр з обліку і оподаткування.

?Абітурієнтам необхідно до 15 травня 2021 року подати online заяву на вебпорталі, який призначений для електронної реєстрації кандидатів на навчання у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання https://osvita.np.gov.ua.

?Набір здійснюється за державним замовленням, форма навчання – денна. Курсанти університету перебувають на спеціальному військовому обліку та не підлягають строковому призову до Збройних сил України.

????Крім того, курсанти ХНУВС на безоплатній основі, за рахунок коштів державного бюджету, забезпечуються гуртожитком, харчуванням, форменим одягом та грошовим забезпеченням, навчальною базою та доступом до необхідних інформаційних ресурсів. Після здобуття освітнього кваліфікаційного рівня бакалавра є можливість продовжити навчання в магістратурі.

????За результатами навчання випускники зможуть зайняти посади начальницького складу фінансово-облікових та аудиторських підрозділів Національної поліції, інших структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ за напрямами діяльності, пов’язаної з фінансами, обліком та аудитом.

????Створюючи онлайн анкету, Ви повинні обрати: Харківський національний університет внутрішніх справ - факультет 2 - спеціальність 071 Облік і оподаткування. Після подачі online заяви на Вашу електронну пошту буде надіслано пакет документів, який необхідно роздрукувати та заповнити власноруч.

??Абітурієнтам необхідно скласти іспит з фізичної підготовки, а також зовнішнє незалежне оцінювання (далі – ЗНО) з:

- української мови і літератури (обов’язковий);

- математики (обов’язковий);

на вибір вступника: історія України, іноземна мова, біологія, географія, фізика, хімія (один із зазначеного у п. 3 переліку) .

????З усіх супутніх питань ви можете звернутися до приймальної комісії ХНУВС за телефонами:?? (057) 739-8-300, (057) 739-8-310, 0976801353; електронна адреса ask_univd@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою депутатів Вашого округу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь