A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Інформація для населення

Дата: 24.11.2020 15:29
Кількість переглядів: 408

робоче місцеПрограмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» - це клієнт-серверний WEB-додаток, який розроблено для наближення адміністративних послуг соціального характеру мешканцям об’єднаних територіальних громад: державних допомог, субсидій та пільг.

     Костянтинівську ОТГ було відібрано для надання технічного оснащення, щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей, тому у лютому 2020 року сільська рада приєдналася до ПК «ІІС «Соціальна громада».

    Даний програмний комплекс дозволить пришвидшити в часі отримання мешканцями ОТГ адміністративних послуг соціального характеру, безпосередньо за місцем проживання, що в свою чергу дасть змогу прискорити прийняття рішення по справі, вдвічі швидше.

      Так як сільська рада підтвердила підтвердила свої наміри стосовно організації фронт офісів з впровадженням програмного комплексу   «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада», то Міністерством соціальної політики України гарантувало забезпечити комп’ютерним обладнанням та офісними меблями ОТГ.

       Станом на 19 листопада 2020 року офісні меблі  в ОТГ були завезені та встановлені, очікується поставка комп’ютерної техніки, також за рахунок програми.

      На даний час, в програмному комплексі «Соціальна громада» працюює уповноважена особа Костянтинівської ОТГ.

На старостинських округах ОТГ планується створити також особисті кабінети, з метою підключення їх   до програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». Роль адміністраторів будуть виконувати старости відповідних стростинських округів. 

Мешканці громади  зможуть оформлювати  67 послуг у своїх старостинських округах, зокрема найпопулярніші серед населення - житлові субсидії, пільги, допомоги та виплати тощо.

 

Виконком сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою депутатів Вашого округу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь