A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

4 модуль тренінгу у рамках Фази впровадження Програми “U-LEAD з Європою”

Дата: 30.10.2020 18:13
Кількість переглядів: 370

   

Під час 4 модулю Фази впровадження Програми “U-LEAD з Європою”, 29-30 жовтня 2020 року в Костянтинівській ОТГ в тренінгу за напрямком: "Ділова етика та взаємодія з відвідувачами центру надання адміністративних послуг", прийняли участь  працівник Центру надання адміністративних послуг Костянтинівської сільської ради.

   Тренінг проводила тренерка Коваль Катерина. Завдяки тренінгу працівники ЦНАП  отримали велику кількість дуже корисної інформації, яку зможуть використати під час надання адміністративних послуг. Тренінг пройшов у дуже відкритій атмосфері, зарядив позитивом, зблизив усіх учасників. Катерина змогла створити таку атмосферу, яка сприяла бажанню спілкуватися, відкриватися, висвітлювати та шукати шляхи вирішення проблем.

По закінченню  тренінгу всі його учасники щиро подякували та висловили надію на скору зустріч з Коваль Катериною.

Відповідальними за проведення тренінгів, на території Костянтинівської ОТГ,  регіональний спеціаліст від проекту  Олена Ступакова та начальник відділу з питань організації центру надання адміністративних послуг Вадим Бруслик.

Кайтерингові послуги (кава-паузи та обіди) під час тренінгів проводились за рахунок програми NIRAS Sweden AB.юридична особа, створена за законодавством Швеції, що діє в Україні на підставі Свідоцтва № 300 від 26.03.2019 р. (зі змінами 20.05.2020) про акредитацію виконавця проєкту (програми) міжнародної технічної допомоги «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» за Компонентом 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування», що фінансується Європейським Союзом, та виконується в рамках Рамкової Угоди між Урядом України та Комісією Європейських Співтовариств та Угоди про фінансування «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку»

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи готові Ви зробити корисну справу для розвитку громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь