A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

До уваги членів ОСББ

Дата: 26.10.2020 08:53
Кількість переглядів: 376

??????ОГОЛОШЕННЯ !

?До уваги членів ОСББ

Програма підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» передбачає можливість отримання об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) грантових коштів для проведення енергомодернізації багатоквартирних будинків, включаючи послуги проектних менеджерів, які компенсуються Фондом у розмірі 70% відсотків.

Для реалізації проекту з термомодернізації багатоквартирного будинку необхідно володіти достатньо глибокими знаннями у технічній, фінансовій та юридичній сферах, тому залучення проектного менеджера є вкрай необхідними для забезпечення усього спектру послуг, а саме:

- надання роз’яснень та консультацій співвласникам будинку щодо процедури та етапів впровадження заходів з енергоефективності за умовами Програми «Енергодім»;

- супроводження процесу вибору виконавців послуг та підрядників (енергоаудитора, проектувальника, будівельно-монтажної організації, постачальників обладнання та матеріалів) та контроль за якістю, строками виконанням ними послуг/робіт;

- допомога в оформленні усієї документації для реалізації проекту за умовами Програми «Енергодім»; - залучення кредитного фінансування та фінансової допомоги з інших джерел;

- супровід процесу верифікації (перевірки) завершених проектів. Послуги проектних менеджерів є вкрай затребуваними, оскільки однією з умов отримання ОСББ грантових коштів є чітке дотримання процедур програми «Енергодім».

Підготовка буде здійснюватися на базі ДНЗ «Херсонського центу професійно-технічної освіти ДСЗ». Бажаючі навчатись за власний рахунок повинні звернутись до відділів органів місцевих рад, відповідальних за розвиток ОСББ та/або самих ОСББ.

Навчання здійснюватиметься по мірі комплектування навчальних груп. Контингент, який може бути залучений до навчання: професійні управителі багатоквартирних будинків, голови ОСББ, енергоаудитори, енергоменеджери, інженери - консультанти, інженери-проектувальники тощо.

??За довідками звертатись за телефоном: 05544 4 12 70.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою депутатів Вашого округу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь