A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

До відома фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників податків

Дата: 04.08.2020 13:43
Кількість переглядів: 374

Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території  із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2».

Відповідно до зазначеної постанови з  01 вересня 2020 року  буде завершено програму щодо виплати допомоги  на  дітей згідно Порядку виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від  22 квітня 2020 року  № 329 «Деякі питання соціальної  підтримки сімей з дітьми».

Враховуючи зазначене, заяви  про  призначення допомоги  на  дітей, які  надходитимуть після 31 серпня 2020 року, не прийматимуться до опрацювання.

Пропонуємо фізичним особам –підприємцям, які мають право  на  отримання  вищезгаданої  допомоги  на  дітей, але ще не  надали відповідних  документів, надати до управління праці та соціального  захисту  населення районної  державної адміністрації відповідний пакет документів до  31  серпня  2020 року.

Для  призначення  допомоги заявник може надати заяву встановленого  зразка з документами, визначеними Порядком виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від  22 квітня 2020 року  № 329, на  паперових носіях  через уповноважених  осіб Горностаївської селищної та Костянтинівської сільської рад, Каїрського старостинського округу, або в електронній формі через інформаційні системи Мінсоцполітики.

За отриманням консультацій, роз’яснень необхідно звертатися до управління праці та соціального захисту населення Горностаївської районної державної адміністрації за адресою смт.Горностаївка, вул.Набережна, 2.  або  за  тел. 4-11-95.

Заступник  начальника  управління,

начальник  відділу  з  надання  соціальних

виплат та  компенсацій                                                                             О.Гринько

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою депутатів Вашого округу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь