A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Херсонський обласний центр зайнятості

Дата: 13.03.2020 19:26
Кількість переглядів: 390

Херсонський обласний центр зайнятості

10 марта в 23:43 · 

??Протягом січня-лютого 2020 року послугами Херсонської обласної служби зайнятості скористались 14,6 тис. безробітних громадян.
??Наразі послугами служби зайнятості користуються 12,2 тисяч зареєстрованих безробітних, з них більше половини складають жінки, третину - безробітна молодь віком до 35 років. Отримували допомогу по безробіттю 12,5 тисяч безробітних осіб.
??Значне вивільнення працівників із сфери державного управління наприкінці 2019 року, які, в свою чергу, звернулись за послугами та допомогою у працевлаштуванні до Херсонської обласної служби зайнятості, призвело до зростання обсягів видатків на матеріальне забезпечення безробітних і склало 66,6 млн грн.
??За цей період за сприяння обласної служби зайнятості забезпечено роботою 2,7 тис. осіб.
??З початку 2020 року від роботодавців області надійшло до служби зайнятості 4,1 тис. вакансій, і це більше минулорічного показника на 8,5 %.
На нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування вже працевлаштовано 13 безробітних. Видатки з коштів Фонду склали 478,7 тис.грн.
??Для забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців за направленням обласної служби зайнятості 1,7 тис. безробітних проходили професійне навчання. Більшість з них навчались на замовлення роботодавців, отже, працевлаштовані. Видатки на професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації склали 1634,4 тис. грн коштів Фонду.
??З початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 737 осіб з числа безробітних. Видатки для організації громадських робіт склали 111,3 тис. грн коштів Фонду.м


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи готові Ви зробити корисну справу для розвитку громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь