A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Звіт Про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності Костянтинівської сільської ради за 2018 рік

Дата: 14.01.2019 16:31
Кількість переглядів: 581

Звіт за 2018р.

Звіт за 2018р. ст.2

Звіт

Про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської
діяльності Костянтинівської сільської ради за 2018 рік

Реалізація державної регуляторної політики у 2018 році Антонівською радою та її виконавчим комітетом здійснювалась у відповідності до вимог, визначених Законом України від 11.09.2003 №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта», указами Президента України, іншими нормативними актами, що регулюють взаємовідносини у сфері господарської діяльності, а також вдосконалення правового регулювання господарських і адміністративних відносин між регуляторними органами та суб'єктами господарювання.

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» робота Костянтинівської сільської ради була спрямована на виконання таких основних завдань:

  • Планування діяльності щодо підготовки проектів регуляторногих актів;
  • Перегляду регуляторних актів, виконання заходів з відстеження їх резул ьтати вн ості
  • Оприлюднення інформації про здійснення державної регуляторної діяльності.

На виконання ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» рішенням виконавчого комітету сільської ради від 21.12.2017 №34 «Про затвердження плану підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік» було затверджено план з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік

Станом на 01.11.2018 року план підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік включав у себе 6 проектів регуляторних актів, з яких прийнято 6.

Відповідно ст. 10 Закону ^країни «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» проведено роботу щодо відстеження результативності регуляторних актів, а саме:

  1. Визначені регуляторні акти, строк яких підійшов до здійснення базового, повторного та періодичного відстеження їх результативності.
  2. Проведено 6 базових відстежень результативності регуляторних актів, 4 повторних відстежень результативності за раніше прийнятими регуляторними актами.
  3. Готувалися та оприлюднювалися звіти про відстеження результативності регуляторних актів через дошку оголошень сільської ради.

На 2019 рік планується прийняття 7 регуляторних актів, затверджено графік здійснення заходів із відстеження результативності регуляторних актів виконавчими органами сільської ради .

В цілому реалізація державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності протягом року була направлена на:

- недопущення прийняття розпорядчих документів з порушенням Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»;

- активізацію участі громадськості в обговоренні проектів регуляторних актів та забезпечення системної роботи по залученню громадськості до обговорення проектів регуляторних актів.

Участь громадськості у процесі ухвалення регуляторних актів сприяла підвищенню ефективності дії, вдосконаленню адміністративно-правових відносин між регуляторними органами та суб’єктами господарюванн

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою депутатів Вашого округу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь