Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Звіт Про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності Костянтинівської сільської ради за 2018 рік

Дата: 14.01.2019 16:31
Кількість переглядів: 615

Звіт за 2018р.

Звіт за 2018р. ст.2

Звіт

Про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської
діяльності Костянтинівської сільської ради за 2018 рік

Реалізація державної регуляторної політики у 2018 році Антонівською радою та її виконавчим комітетом здійснювалась у відповідності до вимог, визначених Законом України від 11.09.2003 №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта», указами Президента України, іншими нормативними актами, що регулюють взаємовідносини у сфері господарської діяльності, а також вдосконалення правового регулювання господарських і адміністративних відносин між регуляторними органами та суб'єктами господарювання.

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» робота Костянтинівської сільської ради була спрямована на виконання таких основних завдань:

  • Планування діяльності щодо підготовки проектів регуляторногих актів;
  • Перегляду регуляторних актів, виконання заходів з відстеження їх резул ьтати вн ості
  • Оприлюднення інформації про здійснення державної регуляторної діяльності.

На виконання ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» рішенням виконавчого комітету сільської ради від 21.12.2017 №34 «Про затвердження плану підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік» було затверджено план з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік

Станом на 01.11.2018 року план підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік включав у себе 6 проектів регуляторних актів, з яких прийнято 6.

Відповідно ст. 10 Закону ^країни «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» проведено роботу щодо відстеження результативності регуляторних актів, а саме:

  1. Визначені регуляторні акти, строк яких підійшов до здійснення базового, повторного та періодичного відстеження їх результативності.
  2. Проведено 6 базових відстежень результативності регуляторних актів, 4 повторних відстежень результативності за раніше прийнятими регуляторними актами.
  3. Готувалися та оприлюднювалися звіти про відстеження результативності регуляторних актів через дошку оголошень сільської ради.

На 2019 рік планується прийняття 7 регуляторних актів, затверджено графік здійснення заходів із відстеження результативності регуляторних актів виконавчими органами сільської ради .

В цілому реалізація державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності протягом року була направлена на:

- недопущення прийняття розпорядчих документів з порушенням Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»;

- активізацію участі громадськості в обговоренні проектів регуляторних актів та забезпечення системної роботи по залученню громадськості до обговорення проектів регуляторних актів.

Участь громадськості у процесі ухвалення регуляторних актів сприяла підвищенню ефективності дії, вдосконаленню адміністративно-правових відносин між регуляторними органами та суб’єктами господарюванн

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних