Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Підсумки декларування 2018

Дата: 15.05.2019 22:53
Кількість переглядів: 475

Підсумки кампанії декларування громадян у Великолепетиському управлінні.

Великолепетиським управлінням Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі підведено підсумки кампанії декларування доходів громадян отриманих у 2018 році.

Цьогоріч громадяни Великолепетиського, Верхньорогачицького та Горностаївського районів подали до фіскальної служби області 5674 декларації про майновий стан та задекларували 30309,5 тис. грн доходів отриманих у 2018 році, це на 405,7 тис. грн. більше в порівнянні з поданими деклараціями минулого року. Також збільшено і кількість поданих декларацій на 38.

Мешканці трьох районів самостійно у поданих деклараціях визначили до сплати 5167,5 тис. грн. податкових зобов’язань, в тому числі 4714,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та військового збору в сумі 453,1 тис. грн., які є значними додатковими надходженнями до місцевих та державного бюджетів.

Найбільшу питому вагу в поданих деклараціях майже 90 відсотків становлять доходи отримані від вирощення сільгосппродукції,  а це близько 27 млн. грн.

Суттєво виросли статки декларантів по Великолепетиському та Горностаївському районах відповідно на 917,8 тис. грн. та 217 тис. грн. в порівнянні з минулорічними.

Також, збільшена сума податкових зобов’язань в порівнянні з минулорічними по поданим деклараціям громадян в розрахунку на 1 декларацію, а саме :

по Великолепетиському району 1160,3 грн. або більше на 154,5 грн.;

по Горностаївському району 1831,1 грн. або більше на 82,8 грн.

По Верхньорогачицькому району відбулося зменшення в цілому задекларованих доходів на загальну суму 729,1 тис. грн. в порівнянні з минулим роком.

Спеціалісти управління нагадують всім громадянам, які відобразили в деклараціях про майновий стан суми податкових зобов’язань до бюджету, що термін сплати наступає 30 липня поточного року

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних