A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

Професійне навчання у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

Дата: 20.03.2019 10:33
Кількість переглядів: 547

Сучасний  ринок  праці хоче отримати робітника з високим рівнем професійних компетенцій. Постає зустрічне питання, де і як можна отримати необхідні знання і вміння, яким чином здобути кваліфікацію, щоб бути конкурентоспроможним на сучасному ринку праці, мати гідну заробітну плату, знайти стабільність у своєму житті та відчути себе успішним.

Державна служба зайнятості пропонує безкоштовну послугу-навчання у центрах професійно-технічної освіти ДСЗ. Саме вони допоможуть задовольнити вимоги роботодавця та особисті покликання.

Якщо безробітні не можуть знайти роботу за своєю професією чи спеціальністю або так сталося, що не мають професії і тому  не можуть працевлаштуватися, - державна служба  зайнятості пропонує професійне навчання в одному з центрів професійно-технічної освіти ДСЗУ.                                                                    

Такі центри функціонують в Дніпрі, Донецьку, Івано-Франківську, Луганську, Львові, Одесі, Сумах, Рівному, Харкові, Полтаві, Херсоні.

Центри професійно-технічної освіти ДСЗ України створені задля навчання дорослого населення, і це суттєво відрізняє їх від інших навчальних закладів. Саме центри професійно-технічної освіти допомагають в отриманні актуальної робітничої професії і тим самим задовольнити як вимоги роботодавця, так і особисті прагнення безробітних. Вони пропонують широкий спектр напрямів підготовки робітників для всіх галузей економіки: промисловості, будівництва, агропромислового комплексу, транспорту і зв’язку, сфери послуг тощо.

Навчальні кабінети та лабораторії облаштовані сучасним високотехнологічним обладнанням та устаткуванням. Виробниче навчання і практика здійснюються у світлих зручних майстернях.

Широкий діапазон освітніх послуг забезпечує безробітним не тільки професійний розвиток, а й дозволить набути додаткових компетенцій, що сприяють спілкуванню, комунікабельності, прийняттю правильних рішень. Затишні зали бібліотек, комфортні умови проживання у ЦПТО ДСЗ.

Кваліфіковані викладачі і майстри виробничого навчання, застосовуючи сучасні педагогічні технології. Навчання у центрах професійно-технічної освіти якісне та ефективне.

Навчання проводять як за груповою так і за індивідуальною формами.

З паспортами  навчальних закладів України можна ознайомитися в профінформаційному секторі базового центру зайнятості, на сайтах ЦПТО ДСЗ.

Слухачам, які завершили курс професійного навчання й успішно пройшли кваліфікаційну атестацію, за рішенням державної кваліфікаційної комісії видається документ установленого зразка, відповідно до чинного законодавства.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи готові Ви зробити корисну справу для розвитку громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь