Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

День працівника державної виконавчої служби

Дата: 17.12.2018 09:15
Кількість переглядів: 685

Становлення суверенної України на шляху організації правового державного устрою - складний і довгий процес. По-різному можна відноситься до тих чи інших моментів у новітній історії юної держави, однозначно одне - процес триває і це свідчить про те, що все українське суспільство рухається в правильному напрямку.

Організація налагодженої роботи Державної виконавчої служби України невід’ємно пов’язано з утвердженням верховенства закону і права, без якого ні у одного сучасного суспільства немає жодного шансу зберегти своє обличчя в динамічно розвиваючихся умовах нашої цивілізації. Її робота координується урядом через Міністерство юстиції України та регламентується низкою законів і підзаконних актів, що дозволяють здійснювати пряму реалізацію державної політики у сфері неухильного виконання рішень судів, інших уповноважених органів і посадових осіб у суворій відповідності з діючими законами української держави.

Вплив, який в ході своєї безпосередньої роботи здійснюють державні виконавці на процеси утвердження принципів законної справедливості вельми значущий. Виконуючи свої прямі обов’язки, вони не раз наражали і продовжують наражати своє життя безлічі неприємних моментів, проте завжди з гідністю і честю відстоюють ім’я України, як держави, де закон грає не останню роль.

Враховуючи ряд факторів, а так само добрі традиції українського суспільства, на підтримку ініціатив Міністерства юстиції України, в 2009-му році, згідно Указу президента України № 569 від 22-го липня 2009-го року, в національному календарі суверенної держави з’явилося нове професійне свято - День працівника державної виконавчої служби, яке щорічно відзначається 17-го грудня.

У цей День Костянтинівська сільська рада приєднується до привітань на адресу всіх працівників виконавчої служби України! Бажаємо Вам доброго здоров’я та успішного виконання всіх поставлених завдань! З професійним святом Вас, Ваших рідних та близьких! Нехай у вашій роботі завжди буде ясність і однозначність, торжество справедливості та утвердження верховенства порядку, закону і права, без чого наше з Вами життя і свобода просто неможлива. Зі святом Вас!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних