A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костянтинівська сільська територіальна громада
Херсонська область, Каховський район

День працівника державної виконавчої служби

Дата: 17.12.2018 09:15
Кількість переглядів: 656

Становлення суверенної України на шляху організації правового державного устрою - складний і довгий процес. По-різному можна відноситься до тих чи інших моментів у новітній історії юної держави, однозначно одне - процес триває і це свідчить про те, що все українське суспільство рухається в правильному напрямку.

Організація налагодженої роботи Державної виконавчої служби України невід’ємно пов’язано з утвердженням верховенства закону і права, без якого ні у одного сучасного суспільства немає жодного шансу зберегти своє обличчя в динамічно розвиваючихся умовах нашої цивілізації. Її робота координується урядом через Міністерство юстиції України та регламентується низкою законів і підзаконних актів, що дозволяють здійснювати пряму реалізацію державної політики у сфері неухильного виконання рішень судів, інших уповноважених органів і посадових осіб у суворій відповідності з діючими законами української держави.

Вплив, який в ході своєї безпосередньої роботи здійснюють державні виконавці на процеси утвердження принципів законної справедливості вельми значущий. Виконуючи свої прямі обов’язки, вони не раз наражали і продовжують наражати своє життя безлічі неприємних моментів, проте завжди з гідністю і честю відстоюють ім’я України, як держави, де закон грає не останню роль.

Враховуючи ряд факторів, а так само добрі традиції українського суспільства, на підтримку ініціатив Міністерства юстиції України, в 2009-му році, згідно Указу президента України № 569 від 22-го липня 2009-го року, в національному календарі суверенної держави з’явилося нове професійне свято - День працівника державної виконавчої служби, яке щорічно відзначається 17-го грудня.

У цей День Костянтинівська сільська рада приєднується до привітань на адресу всіх працівників виконавчої служби України! Бажаємо Вам доброго здоров’я та успішного виконання всіх поставлених завдань! З професійним святом Вас, Ваших рідних та близьких! Нехай у вашій роботі завжди буде ясність і однозначність, торжество справедливості та утвердження верховенства порядку, закону і права, без чого наше з Вами життя і свобода просто неможлива. Зі святом Вас!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою депутатів Вашого округу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь